Acest articol este in: ro en

Înfiinţată în anul 1992, la scurt timp după liberalizarea activităţilor economice, firma ERG Cluj-Napoca (societate cu capital total privat) este o firmă având o bogată activitate şi experienţă în domeniu termoenergetic.

Firma dispune de dotare şi de personal cu înaltă calificare, profesionalitate şi experienţă necesară atât proiectării cât şi executării lucrărilor în domeniu, lucrări solicitate de către beneficiar.

ERG Cluj-Napoca este firma care poate îndeplini cele mai exigente solicitări în domeniu termoenergetic atât ca antreprenor general cât şi ca furnizor de echipamente necesare centralelor termice sau proiectant de centrale termice, de utilaje înglobate în aceste centrale sau în linii tehnologice specifice activităţii beneficiarului şi totodată este abilitată a efectua expertizări pentru stabilirea capacităţilor portante şi a duratei de viaţă remanente ale acestor utilaje.

Totodată ERG Cluj-Napoca este autorizată şi pentru întocmirea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiilor necesare executării şi funcţionării centralelor termice în conformitate cu Prescripţiile tehnice ISCIR a Euronormelor şi a legislaţiei în vigoare.

Directorul general al firmei este autorizat RATPI, RADTP, RADTA, conform noilor prescripţii ISCIR în vigoare.

Prezentare